Відбулися захисти магістерських робіт з європейської тематики спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Відбулися захисти магістерських робіт з європейської тематики спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

18-23 грудня 2021 року в Інституті державного управління відбулися захисти магістерських робіт, під час яких студенти денної та заочної форми навчання презентували свої наукові дослідження. Частина магістерських робіт були захищені на актуальні теми європейської інтеграції, правових та інституційних аспектів діяльності Європейського Союзу, соціальних стандартів країн ЄС та їх адаптацію в Україні, державного управління в сфері трудової міграції України в умовах європейської інтеграції, реформування судової влади відповідно до європейських стандартів, реалізації в Україні досвіду ЄС в сфері боротьби с корупцією та забезпечення національної безпеки.

Головами державних екзаменаційних комісій зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» були: Кузьмін Ігор Валерійович – заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації, магістр державного управління та Фроленко Володимир Олександрович – перший заступник голови Миколаївської обласної ради, магістр публічного управління та адміністрування.

Керівниками магістерських дисертацій були виконавці проекту Світлана Сорока, Юліана Палагнюк та Дмитро Сай.

Усі автори робіт захищалися на високому рівні, добре відповідали на всі питання екзаменаційної  комісії та отримали оцінки «відмінно» або «добре».

Вітаємо магістрів з успішним захистом!

Електронні версії магістерських робіт можна знайти на нашому сайті в розділі Ресурси.