В рамках модулю Жана Моне опублікувано розділ у тренінговому посібнику до курсу «Політика європейської інтеграції»

В рамках модулю Жана Моне опублікувано розділ у тренінговому посібнику до курсу «Політика європейської інтеграції»

В рамках модулю Жана Моне в «Управління в ЄС та політика європейської інтеграції» виконавцем проєкту, професором Юліаною Палагнюк, було опубліковано розділ у тренінговому посібнику до курсу «Політика європейської інтеграції». Назва тренінгу в посібнику – «Інформування молоді щодо розширень ЄС в умовах євроінтеграції та розвитку громадянського суспільства». 

Практична апробація цього тренінгу була здійснена автором у 2020-2021 навчальному році під час тренінгу для державних службовців та соціальних працівників «Сучасні виклики в управлінні та формуванні політики Європейського Союзу». Тренінг відбувся в рамках реалізації проєкту Модуль Жана Моне “Управління в ЄС та політика європейської інтеграції” програми Еразмус+ в ЧНУ імені Петра Могили. На цьому тренінгу було проведено сесію №3 на тему «Політика розширення Європейського Союзу: історичний досвід та сучасні виклики». 

Ознайомитись з електронним варіантом тренінгового посібника можна в електронній базі даних «Дослідження, матеріали та документи про Європейський Союз та європейську інтеграцію» за посиланням