Інститут державного управління, в якому викладається модуль Жана Моне, став переможцем в конкурсі «Кращі практики впровадження освітніх інновацій»

Інститут державного управління, в якому викладається модуль Жана Моне, став переможцем в конкурсі «Кращі практики впровадження освітніх інновацій»

Раді повідомити, що Інститут державного управління ЧНУ імені Петра Могили, в якому на магістерській програмі за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» викладається модуль Жана Моне «Управління в ЄС та політика європейської інтеграції», став переможцем в номінації «Підготовка магістрів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» в конкурсі «Кращі практики впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад» у 2021 році. Конкурс організовано Національним агентством України з питань державної служби.

Мультимедійний підручник «Управління в ЄС та політика європейської інтеграції» авторства Світлани Сороки, Юліани Палагнюк та Дмитра Сая є прикладом практики впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання.

Нагадаймо, що у рамках модуля Жана Моне «Управління в ЄС та політика європейської інтеграції» для магістрів за спеціальністю Публічне управління та адміністрування за ініціативою й ідеєю координаторки проєкту Світлани Сороки і виконанням всіх членів проєкту (професор Світлана Сорока,  професор Юліана Палагнюк, доцент Дмитро Сай) було розроблено та впроваджено в освітній процес Мультимедійний підручник «Управління в ЄС та політика європейської інтеграції».

Завдяки Мультимедійному підручнику відбулося удосконалення та підвищення ефективності викладання курсів в рамках Модулю Жан Моне. Він містить багато наочних інтерактивних матеріалів (відео, фото, таблиць, малюнків тощо). Використання Мультимедійного підручника також сприяє більш легкому переходу студентів на дистанційну форму навчання у зв’язку з пандемією.

З Мультимедійним підручником «Управління в ЄС та політика європейської інтеграції» можна ознайомитися тут.